Revisor til dit behov

Uanset om du har brug for assistance til at starte en ny virksomhed, udarbejde årsrapporter eller forstå kringlede skatteregler, står vi klar med en hjælpende hånd.

Arbejdspladsen

Humor, social trivsel, innovation og frihed under ansvar – det er RevisorHuset som arbejdsplads.

Alt kan lade sig gøre

RevisorHuset har en meget flad virksomhedsstruktur med kort kommunikationsvej, hvor alle medarbejdere kan komme med forslag direkte til ledelsen. Vi fejer aldrig gode idéer af bordet, før de har været diskuteret og er blevet gennemtænkt.

Vi er innovative og har troen på, at alt kan lade sig gøre. Gennem tiden har det blandt andet betydet, at vi har udviklet en lang række nye produkter og services til glæde for vores kunder.

Hos os planlægger den enkelte medarbejder i høj grad sin egen hverdag - kun underlagt de fælles høje krav til kvalitet og deadlines. Vi tror på frihed under ansvar og gør derfor meget ud af at være en fleksibel arbejdsplads.

Selvironi og glimt i øjet

Det skal være sjovt at gå på arbejde i RevisorHuset. Vi sætter stor pris på en familiær omgangstone, hvor humor, selvironi og glimt i øjet får frit spil, så længe jargonen er venskabelig og sober.

Derudover har vi gensidig respekt for hinanden og sætter hjælpsomhed og tolerance højt. Det skaber en god atmosfære på kontoret og et stærkt socialt fællesskab.

Vi nyder hinandens selskab

Derfor sørger vi naturligvis også for, at vi er sammen til forskellige sociale arrangementer, hvor alle medarbejdere mødes. Julefrokosten er selvfølgelig en fast tradition, men vi afholder blandt andet også en statusfest hver sommer, hvor vi belønner første halvårs hårde og intense arbejde.

Fælles for alle arrangementer er, at vi forsøger at finde på noget sjovt og anderledes.