Vi kender bogføringsloven

- og vi er ikke bange for at bruge den. Hos RevisorHuset får du hjælp til alt fra almindelig bogføring til lønindberetninger og moms.

Bogføring og moms

Er du træt af bogføring, moms og rykkere? Har din virksomhed ikke bogføringsopgaver nok til hverken en hel- eller deltidsansat? Så kan du overveje at udlicitere hele eller dele af dit bogholderi til RevisorHuset.

Hos RevisorHuset har vi professionelle bogholdere, der kender bogføringsloven samt alle regler og rammer for korrekt bogføring. Med vores hjælp kan du derfor fokusere på din forretning i stedet for at bruge tid på bogføring og moms.

Vi klarer alle opgaver

Vores kompetencer inden for bogføring spænder bredt og dækker alle brancher. Udliciteringen kan indeholde alt fra den almindelige bogføring til udarbejdelse af løn og håndtering af dine betalinger.

Vi hjælper med:

Personlig og kompetent rådgivning

Vores bogføring er ikke anderledes end alle andres, men vi varetager opgaven kompetent og smertefrit og holder desuden en tæt kontakt til dig.

Vælger du at lade RevisorHuset ordne din bogføring, kan det udføres enten hos dig eller hos os. Hvis din virksomheds bogføring skal udføres hos os, foregår det over internettet via en hosting-udbyder. Foregår din bogføring hos dig, bruger vi selvfølgelig de programmer og maskiner, du stiller til rådighed.

Hos RevisorHuset får du blandt andet:

  • Hjælp til alle opgaver inden for bogføring og moms
  • Sikkerhed for at dine regninger altid bliver betalt til tiden
  • Fair afregning, hvor du kun betaler for den tid, vi bruger på dig
  • Tid til at styrke din forretning

Har du brug for hjælp til bogføring og moms, så kontakt os for et uforpligtende møde. Det er ganske gratis.