Optimale økonomiløsninger

Vi hjælper dig med at finde den ideelle løsning for netop din virksomhed og står altid klar med kompetent, ærlig og uafhængig økonomisk rådgivning.

Torben Bang Kontakt Torben Bang

Få de rigtige råd fra vores erfarne registrerede revisorer Direkte tlf. 86 186 151 eller tb@revisor-huset.dk

Uafhængig økonomisk rådgivning

Har du brug for et kvalificeret råd om regnskaber og skat, eller måske blot en smule sparring på et bestemt område? RevisorHuset rådgiver inden for alle dele af din virksomheds administration og økonomi, og vores dygtige revisorer står altid klar med ærlig og uafhængig økonomisk rådgivning.

Vi lægger stor vægt på personlig rådgivning, hvilket betyder, at vi også inddrager din side af sagen. Vi har ingen interesse i, at folk starter noget op, hvis vi kan se, at det ikke er bæredygtigt. Det gælder både forretningsmæssigt og personligt.

Tæt kontakt

For at kunne give dig en optimal økonomisk rådgivning holder vi en tæt kontakt med din virksomhed og sørger for, at du hele tiden er opdateret omkring økonomi, nye regler og andre vigtige forhold.

Du kan derfor betragte os som din eksterne økonomichef, der konstant holder sig orienteret omkring din virksomhed, rapporterer direkte til dig og står klar med præcis den viden, du efterspørger. Samtidig rådgiver vi dig løbende om relevante spørgsmål: Hvad er smartest, når du skal ansætte en ny medarbejder? Skal du køre lønnen via et lønbureau, og hvilket bogføringsprogram skal det være? Skal du vælge firmabil eller købe selv?

Hos RevisorHuset får du blandt andet:

  • Kompetent rådgivning inden for alle dele af din virksomheds administration og økonomi
  • Personlig rådgivning og tæt kontakt
  • Opdatering omkring nye regler og andre vigtige forhold
  • Hjælp til optimale økonomiløsninger, så du undgår at bruge tid på det forkerte

Har du brug for ekstern økonomisk sparring? Kontakt os for et uforpligtende tilbud – det er ganske gratis.