Iværksætteri

Der er mange ting, du skal overveje, inden du starter en ny virksomhed, og det kan være næsten umuligt at overskue fordele og ulemper ved de forskellige løsninger. Vi hjælper med at finde den helt rigtige vej for dig.

Torben Bang Kontakt Torben Bang

Få de rigtige råd fra vores erfarne registrerede revisorer Direkte tlf. 86 186 151 eller tb@revisor-huset.dk

Opstart af virksomhed

At blive selvstændig er en stor beslutning, og det er derfor vigtigt at vende alle aspekter, inden beslutningen tages. Som iværksætter skal du blandt andet tage stilling til, hvad familien, vennerne og måske en nuværende arbejdsgiver vil sige til det. Kan du forvente opbakning - eller måske endda misundelse og jantelov? Begge er reaktioner, du som kommende selvstændig bør være forberedt på.

Som iværksætter skal du samtidig finde svar på en hel række praktiske spørgsmål. Hvor meget vil jeg satse økonomisk? Skal min ægtefælle være med? Hvilken virksomhedsform skal jeg vælge? Hvordan fremskaffer jeg kapital? Og hvad med forsikring og pension?

Få svar på dine spørgsmål

Du er langt fra den første iværksætter, RevisorHuset har hjulpet i gang som selvstændig, og vi har derfor god forståelse for, hvilke overvejelser du går med. Vi hjælper med at finde den helt rigtige løsning til dig og sørger for, at din opstart af egen virksomhed ikke fører til ubehagelige overraskelser. Samtidig udfører vi det praktiske papirarbejde og hjælper dig til at forstå den verden, du som kommende selvstændig træder ind i.

Hos RevisorHuset får du blandt andet:

  • Kompetent og personlig rådgivning omkring iværksætteri
  • Hjælp til at gennemskue de forskellige muligheder
  • Hjælp til forretningsplan, budgetter, skat og meget mere
  • Sikkerhed for at opstarten af din nye virksomhed ikke fører til ubehagelige overraskelser

Ring til os for et uforpligtende møde, inden du beslutter dig for eller imod opstart af virksomhed. Det er ganske gratis.