Relationsrevision

Vi tager ikke kun hensyn til regler og lovgivning, men prioriterer også at lære vores kunder godt at kende. Det giver en mere individuel rådgivning, hvor vi lytter til kundernes ønsker og inddrager deres kompetencer.

Gert Andersen Kontakt Gert Andersen

Få de rigtige råd fra vores erfarne registrerede revisorer Direkte tlf. 86 186 157 eller ga@revisor-huset.dk

Revision og regnskaber

Dansk lovgivning pålægger alle virksomheder at aflægge regnskaber, og hos RevisorHuset er vi eksperter i at rådgive om og udarbejde regnskaber. Har du brug for hjælp, gennemgår vi dit regnskab i fællesskab og sikrer, at det lever op til den gældende lovgivning.

Vi har et ensartet, højt niveau og udfører altid vores arbejde med stor nøjagtighed og høj kvalitet. På den måde får du som kunde altid opdateret information og kompetent rådgivning.

Revision med ærlighed, nærvær, engagement og respekt

Hos RevisorHuset handler revision ikke kun om lovgivning, fakta og regler – revision handler i særdeleshed også om mennesker. Vi er af den overbevisning, at det bedste resultat kommer af gensidig ærlighed, nærvær, engagement og respekt.

Hos os får du derfor revision, der lever op til vores koncept relationsrevision. Dette betyder, at vi lærer vores kunder at kende og giver en mere individuel rådgivning, hvor vi lytter til kundernes ønsker og inddrager deres kompetencer og specialiteter. Det, mener vi, giver den bedste revision.

For at kunne opnå en optimal revision, er det nødvendigt, at vores kunder også er af samme støbning. Vi er der ikke kun for kunden – vi er der for hinanden.

Hos RevisorHuset får du blandt andet:

  • Ærlig og kompetent revision, vejledning og rådgivning
  • Præcise regnskaber
  • Revisorer, der besidder faglige såvel som menneskelige kompetencer
  • En garant for, at de regnskabsmæssige forhold overholder lovgivningen
  • En ekstern sparringspartner, der altid er ajourført med din virksomhed

Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan klare revision og regnskaber for netop din virksomhed.