Revisor til dit behov

Uanset om du har brug for assistance til at starte en ny virksomhed, udarbejde årsrapporter eller forstå kringlede skatteregler, står vi klar med en hjælpende hånd.

RevisorHusets ydelser

Hos RevisorHuset har vi opdelt alle vores ydelser, så du som kunde selv kan afstemme dem med dit faktiske behov. Det betyder, at du kun betaler for præcis det, du synes er nødvendigt.

Vores kernekompetence er udarbejdelse af regnskaber og revision, men vi arbejder så bredt, at vi også kan fungere som sparringspartnere for hele din virksomheds administration.

Du kan altså vælge at udlicitere alle virksomhedens økonomi- og revisionsopgaver til RevisorHuset eller nøjes med at få os til at løse de opgaver, du ikke selv har tiden eller medarbejderne til.

RevisorHuset kan hjælpe dig med:

Revision og regnskaber
Skat
Økonomisk rådgivning
Generationsskifte og salg
Opstart af virksomhed
Bogføring og moms

Bonusinfo

Vi kommer gerne ud til dig og udfører opgaverne. Det eneste, du skal sørge for, er en plads til RevisorHusets medarbejder.

Vores kunder repræsenterer mange forskellige brancher. Vidste du fx, at vi yder økonomisk rådgivning og udarbejder regnskaber for en lang række landbrugsvirksomheder?